Mijn favorieten

Klanten vertellen

Roel, Maartje, Kasper en Tobias
Huis verkocht via Van Anken Makelaardij.
 
“Het eerste gesprek met Onno was heel persoonlijk en informeel, totaal geen gladde praatjes. Iedereen heeft over het algemeen het beeld dat makelaars veel geld kosten en weinig doen, maar Onno wist met zijn kennis van de markt onze vorige woning heel goed te verkopen. Beter dan dat we dat zelf hadden kunnen bedenken. In die zin bracht de makelaar zeker zijn geld op.”
 
In één zin:
“Eerlijk en persoonlijk.”
Paul, Liset en Floran
Zowel verkoop als aankoop huis via Van Anken Makelaardij.
 
“We hadden best een moeilijke (kleinere) woning om te verkopen en zochten een verkoopmakelaar.
Na verschillende gesprekken kozen we voor Van Anken Makelaardij. We hadden meteen een klik met Juliëtte doordat ze heel goed naar onze persoonlijke situatie luisterde. Ze kon zich uitstekend in ons verplaatsen en daardoor beter dan anderen inspelen op onze behoeftes.”
 
In één zin:
“Persoonlijk. Staan altijd voor je klaar. Meedenkend. Kiezen de juiste strategie.”
Jasper, Evelyne, Abel en Pepijn
Huis verkocht via Van Anken Makelaardij.
 
“We hebben een aantal makelaars op gesprek gehad. Maar het beste gevoel hadden we bij Juliëtte. Ze kwam heel open en betrouwbaar over. We kregen totaal niet het gevoel dat je een spelletje moet spelen met een makelaar waar je geen hoogte van krijgt.”
 
“Communicatie was een erg sterk punt. Dat begon al bij het maken van eerlijke foto’s waarin dingen niet overdreven werden. Het contact was altijd oprecht en direct. En de bereikbaarheid was uitstekend. Je kon zelfs ’s avonds of in het weekend een berichtje sturen en er kwam altijd een reactie terug.”
 
“Na een bezichtiging werden we altijd meteen gebeld om te vertellen over hoe het was gegaan, wat voor type mensen het waren, wat hun verwachtingen waren, wat ze leuk vonden en wat juist niet. Juliëtte vertelde ook alles dat niet goed was. Zowel aan ons als aan de kijkers. Eerlijker kan haast niet.”
 
“Ze hebben veel kennis van de markt. Kennen alle buurten in Nijmegen ontzettend goed. De waarde van een huis wordt natuurlijk mede bepaald door de wijk en tijdens de verkoop van ons huis hebben ze dat heel goed aangevoeld. Ze staan er echt voor in om je huis te verkopen en zijn daar enorm actief mee bezig, ook als er een tijdje geen kijkers zijn.”
 
In één zin:
“Open en eerlijk. Communicatief heel sterk.”
Marian
Huis verkocht via Van Anken Makelaardij.
 
“Ik kwam met Van Anken Makelaardij in aanraking door een appartement dat ze in de verkoop hadden. Hun manier van werken sprak me direct enorm aan. Vriendelijke mensen die de waarheid spreken, dingen niet mooier maken dan ze zijn, rustig, vriendelijk en gastvrij. Totaal niet pushend zoals je dat bij andere makelaars nogal eens ziet.”
 
In één zin:
“Deskundig, professioneel, laagdrempelig, spontaan, eerlijk. Je krijgt echt het gevoel dat je op een normale manier kunt overleggen. Er is veel begrip."