Mijn favorieten

Huis taxeren in de regio Nijmegen

Een taxatie is een objectieve waardebepaling van een huis en wordt vaak uitgevoerd bij de aankoop van een woning. Dit om op voorhand de juiste aankoopwaarde te kunnen bepalen. Geldverstrekkers gebruiken het taxatierapport om te bepalen of de hypothecaire lening op verantwoorde wijze verstrekt kan worden.
 
Ook bij het bepalen van de juiste verkoopwaarde van een huis biedt een taxatie je inzicht en zekerheid. Inzicht, omdat tal van juridische, technische en bouwkundige gegevens uitgebreid aan de orde komen. En zekerheid, omdat deze gegevens mede op basis van kennis en jarenlange ervaring leiden tot een waardeoordeel waarmee je echt uit de voeten kunt.
 
Onze diepgaande taxatierapporten kunnen ook gebruikt worden voor het wijzigen van uw bestaande hypotheek of belastingzaken,
bijvoorbeeld ten aanzien van successierechten.

 

Gecertificeerd makelaar - taxateur

Als gecertificeerd makelaar – taxateur is Van Anken Makelaardij aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) en het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs). Deze organisaties zien erop toe dat alle taxaties uniform en volgens duidelijke richtlijnen worden opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties.
 
Mede dankzij de strenge kwaliteitseisen van het NWWI en het NRVT zijn onze taxatierapporten gekend in de regio. Onze taxatierapporten worden zodoende ook bij iedere geldverstrekker geaccepteerd.
 
Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via 024 - 322 36 26 of stuur een mail naar info@vananken.nl.