Mijn favorieten

De NVM Makelaar voor Nijmegen en omgeving

Wij begrijpen dat je het verkopen van je huis of het aankopen van een nieuw huis niet zomaar aan de eerste de beste makelaar over laat. Daarom zijn we lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de grootste Nederlandse vereniging voor makelaars, taxateurs en vastgoeddeskundigen.
 
De NVM is in 1898 opgericht en met meer dan 4000 leden toonaangevend in de Nederlandse woningmarkt. De organisatie werkt constant aan verbetering en verplicht haar leden tot het volgen van seminars, opleidingen, trainingen en workshops. Naast verbetering heeft ze een sterke fundering dankzij een onderling doorgiftesysteem en juridische begeleiding.
 
De NVM verplicht haar leden jaarlijks een vorm van educatie te volgen. Deze actieve en vakkundige ondersteuning zorgt ervoor dat wij goed op de hoogte blijven over wat er speelt in de wereld van onroerend goed. Dit geeft onze klanten veel vertrouwen.
 
Door de strenge opleidings- en kwaliteitseisen heeft een NVM-makelaar dus extra marktinzicht en expertise, waardoor ze een stap voor hebben op andere spelers in ons vakgebied.
 
Onze makelaars hebben een intensieve opleiding genoten en mogen zich gecertificeerd NVM-makelaar noemen. Om deze certificering te kunnen behouden volgen zij jaarlijks verschillende programma’s. Hiermee borgen wij onze kennis en kunde en zorgen we voor ook voor de lange termijn voor zekerheid en veiligheid in onze dienstverlening.