Mijn favorieten

De beste

De beste
 
Van de week hoorde ik op de radio een discussie over consumentenmisleiding.
Wanneer je vertelt dat jij het LEKKERSTE Paasbrood bakt, vind jij het persoonlijk misschien heel lekker en mag de consument misschien toch zijn eigen mening hebben. De consument kan best zelf, objectief beoordelen wat erg lekker is. De consument is hiermee helemaal niet te misleiden. Die neemt ‘n hap en wordt blij of niet.

Wanneer je meldt dat de laatste kamer beschikbaar is of het laatste huis van het nieuwbouwproject, is dat wel een concreet iets en daar mag je niet over kletsen. Dat heet misleiding.

Wanneer ik mezelf de beste makelaar van de stad zou noemen, met het beste team, dan vind ik dat omdat we samen met liefde en zorg klaarstaan voor onze cliënten. Wat clienten van ons kantoor vinden kan objectief worden vermeld op Funda, onder Reviews. 

Ten tijde van de eerste gedachten om openbare beoordelingen op Funda te plaatsten waren veel collegae ongerust. Wat zou men wel van hun denken? Wat zouden mensen over hen durven schrijven?

Die ongerustheid ken(de) ik niet. We doen gewoon heel erg ons uiterste best en genieten veel vertrouwen van de mensen waar we voor werken.

Dus, dank lieve clienten voor alle prachtige beoordelingen!
 
Juul