Mijn favorieten

Plastic

Plastic

Wij wonen sinds anderhalf jaar op een appartement. Voorheen, toen we in een huis met een tuin woonden, konden alle vuilcontainers, in alle soorten en maten, worden gestald, uit de reuk en uit het zicht. Dat is op hoogte wel effe anders. Daar is alles in het zicht of in de reuk. We waren dus ietsje minder afvalscheidend geworden. Dat beviel me wel en ook weer niet. Over “dat we alles bij elkaar donderden” schaamde ik mij een beetje.
Dus inmiddels doen we het beter en staat er op ons balkon een extra container voor plastic en zo. Het valt mij nu weer erg op hoe snel die bak vol raakt. Ik ben daarom extra content met deze aanpassing.
Op kantoor doen we al jaren ons best om géén plastic te gebruiken. Wanneer je op bezoek komt bij een huis dat wij verkopen, dan krijg je altijd een brochure mee. Een brochure zonder een plastic, doorzichtig kaftje, zonder plastic bindringetjes. Ons mooie verhaal over een bijzonder huis zit verpakt in een chique, papieren hoes met venster. Een kijkboek, met het onderwerp altijd in zicht.

Juul