Mijn favorieten

Lekker bezig

Lekker bezig

Vandaag al lekker bezig geweest met het inrichten van ons nieuwe huis. We zijn een soort geluksvogels, want we hebben een prachtig appartement gekocht. Komende week gaan we echt overhuizen en vandaag hebben we de eerste dozen al uitgepakt. Vermoeiend maar ook leuk.

Het is voor ons een goede ervaring, nu weet ik weer welke klus mijn klanten moeten klaren. Wij staan aan het begin of het eind van de rit en bieden graag zakelijke ondersteuning. Maar poetsen, schilderen, dozen uitpakken, that’s different cook. Voor mij en Ben is dit een nieuwe toekomst. Normaal gesproken zijn we redelijk honkvast.

De inrichting, de kleine verbouwing, de verhuizing, alles gaat soepel.
Maar, als we nog eens gaan verhuizen wil ik een buddy, om alle leveranciers en instanties namens ons onze verhuizing door te geven. Want dat kost veel tijd, veel onnodige stress. Hier en daar lange wachttijden aan de telefoon. Lastig hoor, om afhankelijk te zijn van anderen, die niet doen wat je zou verwachten.
Als wij in ons vak van makelaar zo weinig klantvriendelijk zouden zijn, dan bestond ons kantoor niet meer. Gelukkig gaan wij voor aandacht en support.

Juul