Mijn favorieten

Alles uit de kast

“Alles uit de kast” betekent voor mij, dat je erg je best doet om mensen gastvrij te ontvangen en de tafel te dekken met je mooiste servies. Dat je gaat eten van borden, die één keer per jaar worden gebruikt en dat je drinkt uit glazen, die je met de hand moet afwassen. Geen moeite hoor.

Het is best leuk en het verhoogt de sfeer, wanneer iedereen zijn best doet voor een bijzonder samenzijn. Wij aten zondagmiddag voor een feestelijke lunch van het servies van oma en dronken uit even oude kristallen glaasjes. 

“Alles uit de kast” kan ook betekenen, dat je eens lekker de boel gaat sorteren en opruimen. Dan moet er wel iets terug in de kast, anders blijft het een ravage.

“Alles uit de kast” is ook het synoniem voor “Je stinkende best doen”. Eigenlijk staan alledrie de betekenissen voor een uitstekende voorbereiding op de verkoop van je huis. Want de presentatie is best belangrijk. 

Toon jouw spullen op z’n mooist, in een rustige, opgeruimde en schone omgeving. En ja, als je vergeet om je best te doen......

We helpen je graag een handje hoor. Wij halen alles uit de kast!
 

Juul