Mijn favorieten

Chocola Belga

Wanneer je op vakantie bent gaat het leven gewoon door. Van jou en van iedereen, met leuke en minder leuke gebeurtenissen. Niet alleen wij, maar de meeste mensen trekken er even op uit. Enkelen niet. Daar hebben ze meestal een goede reden voor. Ze gingen eerder, gaan later of gaan helemaal niet. In onze nabije omgeving heb ik lieve vriendinnen die niet weg kunnen omdat ze ziek zijn. Op ziekenbezoek gaan zat er even niet in, maar een lief gebaar is altijd welkom. Ik brak mijn hoofd over dat lieve gebaar. Waar zit je op te wachten als je ziek bent?

Mijn gedachten gingen heen en weer, van boek naar bloemen en terug. En ineens wist ik het. Onlangs werden wij op kantoor heel erg verwend door zeer tevreden cliënten. Ze kwamen aanzetten met een doos heerlijke bonbons van Chocola Belga uit Nijmegen. Nou, dat was een schot in de roos. Dus ik dacht, zo’n heerlijk gebaar kan ik ook maken. Ik ging eens kijken op de website van Chocola Belga. En gelukkig.......ook bezorging mogelijk!

Vanuit de andere kant van het land heb ik mijn lieve vriendinnen blij gemaakt met deze superlekkere chocola. Ik weet zeker dat je dáár van opknapt.
 

Juul